TeSz-csendesnap

    Amikor 370 ember egységben és egyakarattal találkozik, annak mindig sodrása van. Nem lehet tömegnek nevezni, de ha figyelembe vesszük, hogy országhatáron innen és túlról adódik össze a társaság, akkor mondhatjuk, hogy tömeges a megmozdulás.

  Hogy mi mozgatott meg ennyi embert ezen a hétvégén? Egyrészről maga a téma,  és feltehetően a “szomjúság” is. A Testvéri Szövetség országos csendesnapján felemelő volt ezt látni, átérezni. Gigászi tanításokat nem hallhattunk, talán újszerű üzenetek sem lettek megfogalmazva, de együtt magasztaltuk az Urat, együtt emlékeztünk hitelődeinkre, és együtt értettük meg, hogy a különbözőségekből milyen nagy áldások fakadhatnak.

  Elekné Szoboszlai Réka a következőképpen számolt be a napról:

   “Szép, napsütéses idővel ajándékozott meg Urunk. Ahogy az autóban utaztunk Miskolcra és később haza, sokat lehetett gyönyörködni az őszi természet változatos színeiben. “Egység és különbözőségek” volt a napunk témája, amelyet négy előadó négy aspektusból nézve boncolgatott. Az imaóra után Bohus András, majd Frank Róbert előadása hangzott el. Ismételt gondolatok már a déleéőtt folyamán felbukkantak, amelyek arra voltak jók, hogy elménkbe vésődjenek, mert fontosak. Személyes bizonyságtételek tarkították a napot, érdekesek, izgalmasak, tanulságosak voltak.

  Megemlékeztünk a közelmúltban elhunyt Frank Sanyi bácsiról és feleségéről is. Szerintem szem nem maradt szárazon, ahogy végignéztük évekekkel, évtizedekkel ezelőtt megörökített képeiket. Hálásak vagyunk Értük!

  Délután Diriczi Tibor és Molnár István testvérek adták közre, amit Isten rájuk bízott. Nagyon jó és megerősítő volt összeszedni, hogy mi az, amiben egyként gondolkodunk, mi az, amire törekszünk, és miaz, ami összeköt  inket. Ez pedig Jézus Krisztus!

  Az pedig külön öröm volt, hogy kislányaim, akik mind délelőtt, mid délután gyermekfoglalkozásokon vettek részt, nem győzték elmesélni a temérdek jobbnál jobb élményeiket! Hála legyen az Istennek mindenért!”

A csendesnapon készült képek ITT is megtekinthetőek.

VISSZA

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s