IFJÚSÁGI CSENDESNAPOK

      3 országból, 52 településről 190 fiatalt érdekelt az a téma, aminek mentén  a Testvéri Szövetség kétnapos ifjúsági hétvégéje lett megrendezve Berettyóújfaluban. Gyülekezetünknek a szervezésben és lebonyolításban egyaránt kiemelt szerepe volt.

    Jól sikerült a hétvége. Isten kegyelméből évszakot meghazudtoló kellemes tavaszi időjárásban volt részünk. Mind a szervezők, mind a résztvevők egybehangzó megállapítása: folytatni kell a kezdeményezést, és a jövőben is kétnapos rendezvényben kell gondolkodni.

      Az Úr Jézus szavaira “felfűzött” tematika (“Jöjjetek! Maradjatok! Menjetek!”) megfelelő keretet biztosított bárkinek arra, hogy az Úr Jézus követésére elinduljon, vagy már Őbenne élve megerősödjön. A rendezvény záróakkordja kellően rásegített arra, hogy az Úr Jézus követéséből fakadó küldetéstudatunkban megerősödjünk.

   Üde színfoltja volt a hétvégének a több helyszínen zajló tömegsport, valamint a párhuzamosan futó szemináriumok, amelyeken fakultatív jelleggel vehettünk részt. Különösen értékeljük a város különböző intézményeinek segítőkész, támogató hozzáállását, legyen szó tömegszállásról, étkeztetésről, vagy egyéb helyszínek biztosításáról.

             Ha az Úr építi a házat, akkor nem hiába fáradoznak annak építői!       51zLZbEVSTL._SY355_

A hétvége képei ITT TEKINTHETŐK MEG.

VISSZA a kezdőoldalra

IFJÚSÁGI CSENDESNAPOK” bejegyzéshez egy hozzászólás

Hozzászólás